Att spela lotto online

Är det kanske första gången du spelar lotto onlineSpelmarknaden.nu ger dig en fullständig guide till Sveriges Lotto med Drömvinsten. Läs vidare för att snabbt ta reda på hur det här med lotto egentligen går till ­ – vare sig du väljer att spela här hos oss eller något annat spelbolag.

lotto online

HUR DU VÄLJER DINA NUMMER

För att spela på Lotto måste du först och främst välja dina nummer i spelfälten. Du spelar med samma nummer på både dragningarna i LOTTO 1 & 2. För att spela kryssar du helt enkelt i 7 stycken nummer mellan 1 till 35. I dragningarna för LOTTO 1 och LOTTO 2 kommer 7 stycken vanliga nummer att dras och 4 stycken tilläggsnummer. Om de 7 nummer du har valt i ditt spelfält motsvarar de 7 nummer som dyker upp i dragningen för antingen LOTTO 1 eller 2 vinner du en jackpot. Tilläggsnumren gäller endast för Vinstnivå 2, där du vinner om du prickar 6 + 1 rätt. Nedan finner du vinstplanen för lotto:

spela lotto

SÅ SPELAR DU TILLÄGGSSPEL

Om du väljer att spela Lotto med ett Tilläggsspel har du inte bara chans att vinna i vinstnivåerna för Tilläggsspelet, du har även chans att vinna Sveriges största jackpot – Drömvinsten.

För att spela med ett Tilläggsspel behöver du bara kryssa för din insats i spelfältet. Du kan satsa antingen 10, 20 eller 30 kr. För att vinna Drömvinsten behöver du 7 rätt på Sveriges vanliga Lotto samt minst 2 rätt på dragningen i Tilläggsspelet.

Men du behöver inte vinna Drömvinsten för att vinna stort. Tilläggsspelet har nämligen en separat dragning med flera vinstnivåer. För att vinna i dessa väljer du dina 7 Tilläggsnummer. Dragningen i Tilläggsspelet sker strax efter dragningarna i Lotto på onsdagar och lördagar. I tilläggsdragningen gäller det att matcha raden som dyker upp i dragningen. Skillnaden mot Lottodragningen är att du måste matcha dina nummer i korrekt följd – antingen framlänges eller baklänges.

Vi vet att det kan låta komplicerat, så låt oss ta ett exempel. Låt oss säga att du spelat med Tilläggsnumren 1,2,3,4,5,6,7. I dragningen för Tilläggsspelet dras följande rad: 5,3,1,1,6,7. Du har prickat 2 rätt i följd från det högra ledet – nummer 6 och 7. Du har därmed i detta exemplet vunnit den lägsta vinstnivån i Tilläggspelet och tar hem 80 kr.

SÅ FUNGERAR LOTTOLANDS DUBBELJACKPOT

Varför inte ta chansen att dubbla din drömvinst? Lägg bara till Lottolands exklusiva funktion DubbelJackpot till ditt spel. Dra DubbelJackpot knappen från vänster till höger i spelfältet för att lägga till denna funktion till din lott. Priset på en DubbelJackpot varierar beroende på om du väljer att spela flera rader samt om du väljer att spela med ett Tilläggsspel samt på LOTTO 1 och 2. Du ser enkelt hur mycket du betalar för din DubbelJackpot genom att kika på den totala summan att betala, som du hittar till vänster om knappen ”Skicka in”

spelmarknaden.nu
Kontakt

Xammedia.com
hi[a]xammedia.com